Plague Inc: The CureTrouw naar de belofte van vorig jaar, de jongens van Ndemic Creations hebben de nieuwe DLC gratis beschikbaar gemaakt "De oplossing" voor hun Plague Inc..

De uitbreiding is gemaakt met de medewerking van wereldgezondheidsdeskundigen, onderdeel van de WHO, CEPI en GOARN, en heeft tot doel de speler aan de andere kant van het hek te plaatsen met betrekking tot de kanonnen van de serie. In The Cureworden gebruikers opgeroepen om snel te reageren op een wereldwijde pandemie met een hele reeks nieuwe instrumenten en mechanismen die ter beschikking worden gesteld, zoals sociale programma's, de oprichting van onderzoeksteams en economische programma's om hen te subsidiëren. Allemaal voor de race om het vaccin te creëren door de fundamentele samenwerking tussen staten over de hele wereld.

The Cure is al gratis beschikbaar voor alle eigenaren van een exemplaar van Plague Inc (momenteel sterk afgeprijsd op Steam) en dat zal ook zo zijn "Tot COVID-19 definitief onder controle is".