In de afgelopen uren de Poolse ontwikkelingsstudio Bloober Team aangekondigd op Money.pl dat Het medium in slechts drie dagen na de officiële lancering, die op 28 januari plaatsvond, heeft het zijn ontwikkelings- en marketingkosten al volledig terugverdiend.

De survivalhorror die beschikbaar is sinds de lancering op de Xbox Game Pass (alleen op pc en Xbox Series S / X) in een paar uur, blijkt daarom al winstgevend voor het bedrijf, en gezien en overwogen dat de titel het is niet eens beschikbaar voor old-gen, het resultaat in termen van verkoop is beslist uitstekend.

Bloober Team heeft door de jaren heen verschillende succesvolle horrortitels verpakt, zoals Blair Witch e Lagen van angst 2, maar The Medium is ongetwijfeld het meest ambitieuze project van de studio tot nu toe, en dat werpt nu al zijn vruchten af.