Na 11 jaar, in Duitsland komt de volledige versie en ongecensureerd di Left 4 Dead 2.

In 2009 hebben de Duitse en Australische evaluatiecommissies zij weigerden van om de shooter met zombiethema te publiceren vanwege de geweld en bloed die het onderscheiden. In feite heeft Valve besloten om de game in deze landen in één uit te brengen gecensureerde versie: er waren geen verbrokkelingen en bloedspatten, de lijken van de zombies verdwenen en het was zelfs niet mogelijk om het vuur op hen te zien.

Pas sinds 2014, de game werd ongecensureerd gelanceerd op Steam in Australië. En nu, Left 4 Dead 2 uncut is beschikbaar om te downloaden van Steam in Duitsland, Met de Klep die groen licht kreeg van de Duitse autoriteiten.

Ook iedereen die de game al in Duitsland bezit, kan dat download gratis de DLC met de ongecensureerde versie.

Left 4 Dead 2 lijkt een nieuw leven in de afgelopen maanden, met de nieuwste DLC "Het laatste verzet"  gepubliceerd afgelopen september.