Hitman 3 kwam zeer recent uit, maar IO Interactive is klaar om te werken aan de toekomst van de serie, en vooral na de commercieel succes van het laatste avontuur vanAgent 47. Om erover te praten was uitvoerend producent Forest Swartout Large tijdens een interview met De gamer.

Hitman 3 IO Interactive DLC vervolg

Groot inderdaad genoemd de start van de pre-productie van ten minste één DLC. Dit alles natuurlijk na het voltooien van het werk na de lancering aan de titel. De mogelijke structuur van deze nieuwe niveaus werd ook genoemd:

“We overwegen bestaande locaties te hergebruiken en door te verkopen. En deze keer. we kunnen de hele trilogie gebruiken. We kunnen teruggaan naar de kaarten van 2016, naar de kaarten van het vervolg. We hebben het allemaal. "

Maar daar blijft het niet bij: Large noemde ook de wil van IO Interactive blijf spellen ontwikkelen die zich afspelen in de wereld van Hitmanondanks de conclusie van de trilogie. Maar zal het echt zo zijn? Op dit moment vinden we onder de IO Interactive-plannen niet alleen een uitbreiding van studies, bereidt zich voor om nieuwe medewerkers aan te nemen, maar werkt ook aan een nieuw spel gerelateerd aan James Bond, aangekondigd een paar maanden geleden.