Vandaag is het donderdag, en zoals elke donderdag keert het terug Gratis is mooi met het nieuwe gratis aanbod vanEpic Games Store en we doen het door terug te keren naar het genre metroidvania. De titel van vandaag is Dandara: Trials of Fear-editie, ontwikkeld door Long Hat House.

“In een bizar universum waar de onderdrukten op het punt staan ​​te verdwijnen, is Dandare wakker geworden om de wereld opnieuw vorm te geven. Welkom bij een unieke Metroidvania-platformgame vol mystieke wezens en grenzeloze verkenning.

Trotseer de zwaartekracht door tussen muren, vloeren en plafonds te springen. Ontdek de mysteries en geheimen die verborgen zijn in de wereld en zijn personages. Ontwaak, Dandara, om vrede en evenwicht te brengen in deze richtingloze wereld. "

Zoals altijd moet u inloggen op uw account epic Games om deze nieuwe aanbieding in te wisselen, die geldig blijft tot de volgende 4 februari 2021.