Sony heeft de titels vrijgegeven gratis in februari voor alle geabonneerde gebruikers tijdens de dienst PlayStation Plus.

Ook deze maand zijn er drie videogames als cadeau bij het abonnement op de dienst Controle Ultimate Edition, Concrete genie e Vernietiging van alle sterren.

Controle is de third person shooter ondertekend Remedie, hier in zijn Ultieme editie, die alles omvat DLC (ONTZAG e De stichting) En de gratis upgrade voor PS5 beschikbaar vanaf 3 volgend jaar februari. Alle details over deze titel kunt u in onze accuraat lezen recensie.


Concrete genie
is exclusief voor PlayStation 4 ontwikkeld door PixelOpus Studios; in deze actie avontuur, zullen we nabootsen As met als doel kleur en leven te herstellen in de verlaten stad Denska met penseelstreken e ontwerpen die tot leven kunnen komen. De game is ook compatibel met de PlayStation VR.


Vernietiging van alle sterren
is de titel van multiplayer-voertuiggevechten in exclusief voor PlayStation 5. Aanvankelijk verwacht bij de lancering van de nieuwe Sony-console, zal de game in plaats daarvan deel uitmaken van de gratis line-up van februari. Opgemerkt moet worden dat Destruction All Stars zal zijn gratis alleen tot April 5 2021.

Na het uitstekend januari, ook de Line-up voor februari lijkt veel titels te reserveren interessant e divertenti.