Monster Hunter-spelers zullen de Warme en koude dranken. Objecten die de weerstand tegen hitte of kou kunnen verhogen (sorry voor de herhaling) tijdens de verschillende speurtochten. Nou, deze monteur - aanwezig sinds het eerste hoofdstuk op PlayStation 2 - zal niet verschijnen in Monsterjager staat op, de nieuwste game in de Capcom-serie komt naar Nintendo Switch de volgende Maart 26 2021.

Het nieuws komt rechtstreeks van de regisseur van het spel Yasunori Ichinose, die deze beslissing rechtvaardigde door middel van een bericht gepubliceerd op het officiële Twitter-account en vriendelijk vertaald vanaf de Facebook-pagina "Monster Hunter: The Hunter's Tavern":

'Ik heb geen kans gehad om dit te zeggen sinds we de Frozen Isles hebben onthuld, dus ik zeg het hier. Het meest vergeten item tijdens de speurtochten (volgens mijn onderzoek), de warme drank, zal NIET terugkeren naar MH Rise, dus zoek het niet bij de handelaar en probeer het niet te maken want het is er niet! "

Deze verandering van natuur is duidelijk KvL (Quality of Life) is voorbestemd om verschillende discussies en kloven tussen spelers te creëren: er zijn mensen die het verwijderen van mechanica waarderen ongemakkelijk en die het softwarehuis ervan beschuldigt vereenvoudigde de Monster Hunter-serie nog verder. Aan welke kant sta jij? Denk je dat dit de juiste beslissing was? Misschien een manier om de verzameling buffs die door wordt aangeboden te stimuleren endemische fauna?

Ondertussen Nintendo bevestigde de aankomst in Europa van een console + gamebundel en een speciale Pro Controller, thema Monster Hunter Rise: