LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, de nieuwste versie van TT Games, zal een geweldige cast bevatten. Er zijn 300 speelbare personages.

De bevestiging komt van dezelfde hoofdhubontwerper van het bedrijf Dawn McDiarmid, de titel stelt spelers in staat de plastic rol van maar liefst 300 tekens. Maar dat is niet alles, in feite zal de titel aanwezig zijn 800 karakters, 23 planeten en manen, en 28 omgevingen om te verkennen. De Skywalker Saga, zoals de titel suggereert, zal het hele verhaal vertellen dat is geboren uit de geest van George Lucas in een volledig nieuw grafisch ontwerp in vergelijking met de vorige iteraties van het merk. De structuur van het spel is volledig veranderd, van de niveaus van de vorige LEGO Star Wars naar een echte open wereld. Uiteraard zullen er de geliefde ruimtegevechten zijn.

De releasedatum is nog niet bevestigd, maar we weten dat LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zal aankomen tijdens de 2021 voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X en pc.