Boven alles controverse, het artistieke werk erachter Cyberpunk 2077 heeft in de harten van veel spelers gebroken door gedenkwaardige personages aan te bieden met een ontwerp in lijn met het idee van Cyberpunk, bedacht door Mike Pondsmith. En over de personages gesproken, de conceptartiest en coördinator van CD Projekt RED Lea Leonowicz heeft onlangs onthuld, in zijn account ArtStation, de eerste concepten op Johnny Silverhand.

Volgens deze kunstwerken zou onze rebelse gitarist een stijl a la hebben aangenomen Travis Touchdown, met veel meer tatoeages, een afdronk uit de jaren 80 en zonder invloed van Keanu Reeves, getuigenis van de laatste inspanning van de Poolse studio vanaf de aankondiging op E3 ​​2019. In andere kunstwerken echter de bionische arm bevindt zich aan de rechterkant van de romp, in plaats van aan de linkerkant zoals in de laatste release.

Ook volgens andere kunstwerken die door de kunstenaar zijn gepost, zijn deze afbeeldingen gemaakt tijdens de pre-productie en vroege ontwikkeling van het spel, tussen de 2014 en 2018, het jaar waarin het softwarehuis de goede Keanu benaderde om er de posterboy door Cyberpunk 2077.

We herinneren je eraan dat Cyberpunk 2077 beschikbaar is voor PlayStation 4Xbox One e PC.