De ontwikkelaar HuniePot heeft eindelijk de releasedatum onthuld van de langverwachte HuniePop 2: Dubbele datum, het vervolg op het puzzelspel rood licht uitgebracht in 2015. De titel zal komen Stoom en in DRM Gratis versie op GOGHumble StoreManga-lezerFAKKU Nutaku de volgende 8 februari 2021.

Voor het geval je niet bekend bent met de serie, staat HuniePop als een puzzel / datingspel, waarin de speler de juiste symbolen moet uitlijnen rente verhogen van de verie protagoniste, om dan door hun hart te breken en uiteindelijk bij de climax afspraak.

Maar deze keer zullen spelers moeten leren hoe ze zich tot twee personages tegelijkertijd kunnen verhouden om de dreiging van Nymfojinn, ontwaakte een demon na een slaap van duizend jaar.

Laten we niet vergeten dat het spel wordt aanvankelijk gecensureerd op Steam, vanwege de stijve limitazioni opgelegd door het platform van Klep. Dit sloot de komst van één echter niet uit speciale patch om het probleem te omzeilen.