Het is donderdag, en je weet wat dat betekent! Dat klopt, het is zoals altijd tijd voor een nieuwe gratis Epic Games Store-aanbieding. De game van vandaag brengt ons terug naar het 4X Strategic-genre, maar met een ruimtelijke twist. Alsjeblieft, Galactische beschaving III.

 

“Wat zou er gebeuren als mensen op een dag wakker zouden worden en zouden ontdekken dat ze niet alleen waren in de melkweg? Wat als ze hun eigen weg de ruimte in gingen en andere buitenaardse beschavingen ontdekten met hun verhalen en motieven, op zoek naar glorie? Kies je ras uit Humans (Human), Drengin, Altarians (Altarian) en nog veel meer en leid je beschaving naar een gouden eeuw in een van de beste 4X-strategiespellen ooit gemaakt!

Onderzoek nieuwe technologieën, ontwerp ruimteschepen en koloniseer nieuwe werelden terwijl je wordt geconfronteerd met bedreigingen en uitdagingen uit nieuwe en mysterieuze bronnen overwint. Onderhandel over handel en verdragen, voer oorlogen, bespioneer je vijanden en promoot modelburgers. En als je klaar bent, speel je verder als een van de verschillende buitenaardse beschavingen, elk met een verhaal, een technische boom, maritieme componenten en meer.

Galactische beschavingen III biedt nu uitbreidingspakketten voor Kruistocht en Retribution! Sluit u vandaag aan bij de galactische leiders en beantwoord deze vraag: hoe gaat u uw melkweg besturen? "

Zoals gewoonlijk moet u inloggen op uw account epic Games om deze nieuwe aanbieding in te wisselen, die geldig blijft tot de volgende 28 Januari 2021.