Spelers van Google Stadia, het platform van spel streaming van de grote G, zouden ze eindelijk de horizon kunnen zien een nieuw exclusief.

Google Stadia Project HagelstormHet nieuws komt van de jongens op het platform 9to5Google dat, na een datamining van de laatste update van de android app (aangekomen bij het 2.52) verscheen op de PlayStore, vonden ze aanwijzingen over het fantoom Project Hagelstorm. De tekst waarin het wordt genoemd is echter vrij kort:

'Er komt een sneeuwstorm aan. Maak kennis met Project Hailstorm van Stadia. "

Een advertentie? Maar waarvoor? En vooral, als het geen simpele plaatsaanduiding was, wanneer het officieel wordt aangekondigd?

Ondertussen introduceert deze nieuwe update nieuwe functies voor het platform, zoals de Multiplayer op de bank, een herwerking van het tabblad Verkennen en experimentele ondersteuning voor i modem 56k. Wat?