Cyberpunk 2077 Borderlands 3 Borderlandfy 2077Het is een maand met veel moeilijkheden geweest e controverse voor Cyberpunk 2077, maar het was ook een tijd waarin veel pc-gebruikers hebben genoten van het toepassen van steeds veranderende mods aan het werk van CDProjekt RED. Met een lot vergelijkbaar met dat van Skyrim, een echt veroveringsland voor modders van over de hele wereld, is de RPG van het Poolse huis al begonnen met de wildste modding, met de meest uiteenlopende herinterpretaties. Er is er echter een die bijzonder succesvol is onder spelers, vooral onder fans van een andere franchise. Dat van Borderlands.

De mod Borderlandfy 2077 in feite staat het toe een totale grafische weergave van Cyberpunk 2077, waardoor het een visuele impact vrij gelijkaardig aan dat van Borderlands 3.

De modder Salmo hij maakte het met een duidelijk doel: de grafische sector van Cyberpunk 2077 transformeren in die van de beroemde Gearbox-looter-shooter. Het gebeurt allemaal door de toepassing van een kunstmatig cel-shading-effect, kenmerkend voor de Borderlands-serie, die sterke zwarte contouren toevoegt aan personages en objecten, waardoor de visuele impact van het spel aanzienlijk verandert.

Borderlandfy 2077 vertrouwt op de populaire grafische tool Reshade, wat in wezen een motor is die in staat is fiddle rond op de afbeeldingen van een titel ver buiten de normale aanwezige opties. Ze variëren van eenvoudige grafische filters, soms zelfs anachronistisch, tot functies waarmee je zelfs enkele van de onvolkomenheden in de originele spellen kunt oppoetsen.

In het geval van Cyberpunk 2077, de mod gaat alleen aan de slag met de contouren van de onderwerpen, die duidelijk worden gemarkeerd door een dieptebuffer, en past het contrast aan om de typische look van de Borderlands-serie te repliceren. Volgens Psalm, de toepassing van de mod heeft geen significante invloed op de prestaties van het spel, hoewel gebruikers over het algemeen een iets donkerder beeld zouden moeten verwachten.

Als je Cyberpunk 2077 wilt modden en besluit om Tiny Tina naar Night City te brengen, ga dan gewoon naar Borderlandfy2077 su NexusMod, Compleet met Istruzioni compleet voor installatie. De applicatie vereist de download van de laatste bijgewerkte versie van Reshade.