Capcom heeft aangekondigd dat het een speciaal evenement heeft georganiseerd gewijd aan Resident Evil. De showcase in de vorm van een digitale conferentie wordt vervolgens uitgezonden 21 januari om 23 uur.

Binnen het evenement wordt een nieuwe gameplay getoond gewijd aan het achtste hoofdstuk van de horrorserie bij uitstek. Spelers zullen daardoor dieper kunnen kijken naar Resident Evil Village en de keuzes van de ontwikkelaars.

Het is ook niet vanzelfsprekend dat de aandacht volledig wordt overgebracht naar het nieuwe hoofdhoofdstuk van de saga. Volgens de lekken die de afgelopen weken naar voren zijn gekomen, lijkt het erop dat het Japanse softwarehuis momenteel een spin-off ontwikkelt in de trant van de twee hoofdstukken genaamd "Revelation" en over de vierde remake van het hele merk.