Na de aankondiging van samenwerkingen de 25-jarig jubileum van het Pokémon-merk, Heeft The Pokémon Company de releasedatum aangekondigd van Nieuwe Pokémon Snap, het vervolg op het geliefde spel voor Nintendo 64 komt eraan Nintendo Switch de volgende April 30 2020. Voor de gelegenheid is er een nieuwe trailer voor de game uitgebracht Bandai Namco.

In deze nieuwe trailer nemen we een eerste blik op de natuurgebieden van de Linzen regio, vol met Pokémon die, op zijn zachtst gezegd door geweldige animaties, interactie met elkaar, vecht of leef de dag. Bovendien is de aanwezigheid van een mogelijk bevestigd dag / nacht cyclus en weersomstandigheden zoals de dichte mist o de zandstorm. Bovendien lijkt de verhaalmodus van de game zich te concentreren op een bepaald fenomeen van Pokémon in de regio:

"Soms gloeien de Pokémon en de vegetatie van Linze. Deze eigenaardigheid staat bekend als het Lumina-fenomeen en komt alleen voor in de linzenregio in New Pokémon Snap. Op verzoek van Prof. leefgebied om de waarheid over het Lumina-fenomeen te ontdekken. "

Ten slotte werd van het Twitter-account van Nintendo of America uitgelegd hoe elke nieuwe foto van een Pokémon de aanwezige informatie in de Photodex tot onze beschikking. Door dezelfde Pokémon meerdere keren te fotograferen is het mogelijk dat de laatste verander je gedrag, waardoor de speler wordt gestimuleerd om het spel steeds opnieuw te spelen.

Ben je klaar voor een nieuwe reis naar de wereld van je zakvrienden? Nieuwe Pre-Orders voor Pokémon Snap zijn officieel geopend!