Zoals beloofd door de Kickstarter-campagne eindigde in 2017, Bebloede: Ritual of the Night zal ook de Klassieke modus, komt vandaag met de update 1.20.

Zoals bevestigd door het officiële twitteraccount van het werk van koji Igarashizal deze nieuwe gratis modus de stijl van het spel veranderen, van Metroidvania naar de Platform Horror die typerend is voor de originelen Castlevania voor NES of van de serie Bloodstained: Curse of the maan, ontwikkeld door Inti Maakt.

Dit markeert ook de voorlaatste stretchgoal door Artplay, na de introductie van nieuwe modi en personages sinds de release in 2019, met de laatste update die in het laatste kwartaal van het jaar arriveert.

Wanneer komt de update uit? Volgens de officiële website, versie 1.20 wordt op kantooruren beschikbaar gesteld 19 Vandaag Donderdag 14 januari 2021 op alle platforms. Ondertussen is de hoofdpersoon van het spel Miriam sluit je aan bij de cast van het mobiele spel Koninkrijk: twee kronen door een crossover-evenement.