Pokémon viert op 27 februari zijn eerste 25 jaar en voor de gelegenheid zal heel 2021 vol nieuws zijn. Het begint vandaag.

Om dit belangrijke jaar in te luiden, werd er een website gelanceerd die gewijd was aan het evenement, maar niet alleen. Game Freak verrukt ons met een mooie video die de geschiedenis beschrijft van het meest winstgevende merk van onze tijd. We laten het hier zien:

Elke maand vanaf maart wordt gewijd aan een regio van de Pokémon-wereld, beginnend bij Galar om te klimmen. De merchandisingcampagne zal enorm zijn e wordt stap voor stap onthuld, op dit moment weten we dat Levi's, McDonald's, Jazwares, Mattel, Funko, The Wand Company en Buid-A-Bear erbij betrokken zullen zijn.

Enkele muzikale sterren van het kaliber van Katy Perry om een ​​aantal themastukken te produceren in het project genaamd "P25 Music".

Let ook op GCC Pokémon, waarop ook de jumbo-kaarten te zien zijn die zijn gewijd aan de eerste starters. Het is duidelijk dat dit niet de enige kaarten zijn die aankomen, in feite zijn er andere uitbreidingen gepland die de komende maanden zullen worden onthuld.

Het is duidelijk dat het videogame-nieuws dat in de loop van het jaar zal worden gelanceerd, nog niet is onthuld, ondanks dat de geruchten over de remakes van titels van de vierde generatie steeds indringender worden. Wat een nieuw Pokémon Direct is net om de hoek?