Kleine nachtmerries gratisOm spelers goed voor te bereiden op het vervolg, heeft Bandai Namco besloten om iedereen een welkomstgeschenk te geven: het eerste hoofdstuk van Little Nightmares.

Het kleine nachtmerrie-meesterwerk van de Tarsier Studios zal het verhaal op 11 februari zien verdergaan en in de tussentijd kunnen degenen die dit nog niet hebben gedaan nu de eerste iteratie van de serie herstellen, gratis beschikbaar gesteld op de officiële website door de Japanse uitgever.

Om het spel gratis te verzilveren, hoeven gebruikers alleen maar in te loggen op de site (na het aanmaken van een account), toe te voegen kleine nachtmerries in de winkelwagen en voltooi de aankoopprocedure zonder kosten om een ​​Steam-code van het spel via e-mail te ontvangen. Houd er rekening mee dat de procedure om voor de hand liggende redenen wat extra tijd en meerdere pogingen in beslag kan nemen vanwege het hoge geregistreerde verkeer.

Het is niet bekendgemaakt hoe lang Little Nightmares gratis en de actie kan op elk moment worden beëindigd, zonder aankondiging: het advies voor geïnteresseerden is dan ook om zo snel mogelijk een eigen exemplaar aan te schaffen.