Binnenkort komt er een nieuw speciaal model van Nintendo Switch uit, dit keer gewijd aan 35 jaar Super Mario.

Om 35 jaar van de saga te vieren, heeft Nintendo besloten een nieuw themamodel van zijn hybride console. Aangekondigd samen met de trailer voor Super Mario 3d World + Bowser's Fury en die dezelfde dag (12 februari) uitkomt, is deze speciale editie alleen verkrijgbaar bij geselecteerde retailers.

Zoals blijkt uit de gerapporteerde tweet, de console zal volledig rood en blauw zijn, om het kostuum van de iconische mascotte te onthouden. In het pakket zitten: twee rode Joy-Con, de blauwe handgreep, een rode Dock, een case voor speciale editie, een beschermfolie en natuurlijk de console in een vurig rode kleur.

Wat kan ik zeggen, Nintendo wordt kosten noch moeite gespaard om zijn hoofdmerk te vieren!