Wat hebben zij met elkaar gemeen Riot Games e Bungie? Niets, ze beheren allebei hun projecten afzonderlijk - Riot heeft het universum van League of Legends en de FPS Waardering, terwijl Bungie de serie ontwikkelt Lot 2. Dus waarom is deze zo onzinnige vraag? Blijkbaar hebben de twee softwarehuizen hun aandacht gericht op een bepaald team van cheat-engines: GatorCheats, wat de afgelopen maanden voor verschillende problemen zorgde voor beide bedrijven.

ReynaVolgens de rechtszaak die door de softwarehuizen is vrijgegeven, is het zichtbaar op Veelhoek, zou het beledigende programma gaan de balans van de twee gratis spellen beschadigen, vooral vanuit het oogpunt van de objecten die beschikbaar zijn via de landbouw o microtransacties, komen om economische schade gelijk aan te melden enkele miljoenen dollars.

Het element dat het verhaal naar het niveau van één brengt soap is de relatie tussen GatorCheats en Bungie. De makers van Destiny hebben inderdaad geserveerd hun rechtszaak in november 2020, waarbij de site-eigenaar aanvankelijk beloofde de verkoop van de software onmiddellijk te stoppen. Volgens sommige bronnen GatorCheats zou de software hoe dan ook privé hebben aangeboden en technische ondersteuning blijven bieden aan oude kopers.

Wat gebeurt er nu het project niet één maar twee online gamingreuzen op de hielen zit?