Bethesda heeft het via zijn eigen bekendgemaakt officiële sociale kanalen, dat zij Machine Games het werk aan een nieuwe titel hebben toevertrouwd die aan Indiana Jones is gewijd.

De onthulling werd gedaan door de publicatie van een zeer korte teaser-trailer. Het is duidelijk dat de informatie die momenteel beschikbaar is over de titel bijna nihil is. Ter ondersteuning van de studio die verantwoordelijk is voor de nieuwe koers van de Wolfestein-saga zullen er Lucasfilm Games zijn, ook al is niet duidelijk welke rol de Californische studio zal spelen binnen de ontwikkeling.

Ten slotte blijft de netelige kwestie van exclusiviteit bestaan. Het zal inderdaad duidelijk zijn of dit nieuwe spel, gewijd aan Indiana Jones, exclusief zal zijn voor Microsoft of ook zal worden toegekend aan andere platforms op de markt.