Ondanks de 19 jaar van activiteit, Final Fantasy XI wordt nog steeds ondersteund door square Enix en wordt nog steeds gespeeld door duizenden spelers. En in 2021 de regisseur van het spel Akihiko Matsui zullen op die manier updates blijven uitbrengen aangekondigd voor de maanden van Januari e Februari. De regisseur gaf aan dat al deze informatie zou worden verdiept tijdens een livestream, geannuleerd vanwege de wereldwijde pandemie.

Final Fantasy XI Square Enix MMORPG-updateDeze nieuwe update zal worden toegevoegd nieuw Beruchte monsters, wezens die behoren tot de wereld van Final Fantasy XI die - als ze binnen een bepaalde tijdslimiet worden verslagen - de speler er een geven nieuwe spelvaluta om uw apparatuur verder te verbeteren.

Bovendien zal het mogelijk zijn om een ​​nieuw scenario van de verhaallijn onder ogen te zien Vraatzuchtige heropleving, gelegen in de stad San d'Oria. Ten slotte zullen er verschillende nieuwe outfits deel uitmaken van de inlogbonus tijdens deze maand.