Square Enix registreert de handelsmerken "Ever Crisis", "The First Soldier" en het Shinra-logo. Komt er nieuws met Final Fantasy VII-thema?

Het Tokiense-bedrijf registreerde de bovengenoemde handelsmerken op 17 december en op 22 december het logo van de Shinra Electric Power Company. Deze opname lekte pas vandaag uit, wat tot de verbeelding sprak van de fans van het merk. Maar wat kunnen we verwachten?

Zelfs Crisis doet sterk denken aan FFVII-prequels Voor Crisis en Crisis Core, terwijl First Soldier een duidelijke verwijzing is naar de elite militaire divisie van de Shinra, divisie waartoe het behoort Sephiroth. Dat deel twee van het Final Fantasy VII Remake-project is klaar om zichzelf te laten zien, of zijn het parallelle projecten?

Het is duidelijk nog te vroeg om conclusies te trekken, maar wat verwacht u van deze nieuwe nomenclaturen?