Bijna vijf jaar later vorig hoofdstuk, De King of Fighters XV wordt weergegeven in een eerste trailer.

SNK publiceerde onlangs de eerste video van zijn iconische vechten, wat ons wat laat zien worstelaars van het rooster dat we kunnen controleren, welke Kyo Kusanagi, Leona, Shun'ei, Benimaru Nikaido e Mai Shiranui.

De trailer verwacht ook dat het spel zal zijn gepubliceerd in de loop van 2021.

Na de release van de trailer komt de uitvoerend directeur Eisuke Ogura hij verklaarde dat De King of Fighters XV zal de belangrijkste elementen van de serie opnemen met de toevoeging van interessant nieuws. Ogura zei altijd dat het ontwikkelingsteam werkt aan de verbeteren en optimaliseren het spel voordat het werd uitgebracht.

Er is geen verdere informatie verstrekt over de nieuwe titel, maar we zullen u zoals altijd op de hoogte houden.