IO Interactive heeft besloten om wat frisheid te brengen in het derde hoofdstuk dat gewijd is aan het opnieuw opstarten van Hitman. Niet dat de serie het echt nodig had, maar wat werd onthuld is absoluut een juweeltje dat veel PlayStation-spelers zal plezieren.

Het zal worden genoemd VR-sandbox de exclusieve modus en zal speelbaar zijn, precies, alleen voor PlayStation VR-gebruikers. Naast een logische verandering van mening, die dus overgaat op de eerste persoon, zal virtual reality de gameplay rechtstreeks beïnvloeden door nieuwe tactieken aan te bieden in stealth-actie. De speciale trailer biedt enkele ideeën.

Op dit moment zijn er geen details over de mogelijke landing van de betreffende modaliteit op andere versies van Hitman 3. In feite voelen we ons niet a priori uit te sluiten dat het ook op een pc-omgeving kan worden verspreid.