In de grote hoeveelheid informatie die tijdens despeciaal digitaal evenement bij Monster Hunter Rise zijn de nieuwe Amiibo gewijd aan de titel een beetje gedempt.

Capcom en Nintendo hebben daarom de komst op de markt aangekondigd, samen met de lancering van de titel die gepland staat voor de volgende 26 maart, van drie nieuwe exclusieve Amiibo van de nieuwe versie van de serie. De interactieve beeldjes zullen worden opgedragen aan een Felyne, aan de nieuwe inzending van de metgezellen, de Canyne, en aan het covermonster van deze nieuwe exclusieve Nintendo Switch-game. We hebben het duidelijk over de Magnamalo.

Monster Hunter Rise-amiibo

De eerste twee Amiibo geven de mogelijkheid om speciaal pantser te ontgrendelen voor hun gerespecteerde metgezellen, terwijl het mammoetmonster een exclusief pantser zal toevoegen dat direct door de speler in zijn inventaris kan worden gebruikt.