De kerstvakantie is nu voorbij en de Epic Games Store is terug om zijn wekelijkse programma te volgen en je gratis aan te bieden Crying Suns totdat Januari 14 2021.

“Crying Suns, ontwikkeld door Alt Shift en uitgegeven door Humble Games, is een tactische rogue-lite waarin je de rol aanneemt van een ruimtevlootcommandant terwijl je een mysterieus gevallen rijk verkent.

Na 700 jaar vrede en welvaart is het Galactische Rijk plotseling gevallen. De OMNI, goddelijke robots die alles hebben gedaan voor hun menselijke meesters, zijn op mysterieuze wijze naar buiten gegaan. En de mensheid, die allang het vermogen heeft verloren om op eigen kracht te overleven, staat gevaarlijk op de rand van uitsterven. Maar ergens in een uithoek van de melkweg ligt Gehenna, een planeet die bestaat uit ijs en gesteente met een geheime structuur, die wordt beschouwd als de grootste exponent van de imperiale technologie, en als de laatste levenslijn van de mensheid. "

Zoals gewoonlijk moet u inloggen op uw account epic Games om deze nieuwe aanbieding in te wisselen, die geldig blijft tot 14 Januari 2021, waar het zal worden vervangen door Star Wars Battlefront 2.