Het mediumThe Medium, waarschijnlijk de meest verwachte titel van de maand januari, is teruggekeerd om zichzelf te laten zien in een lange gameplay ongeveer 14 minuten waarin een interessante technische sector wordt belicht en enkele ontmoetingen met "The Maw", de entiteit die de speler tijdens zijn avontuur zal opjagen.

La nieuw werk horror van Bloober Team, dat sterke verwijzingen heeft naar de verbeelding van Silent Hill (het is geen toeval dat de soundtrack is samengesteld door Akira Yamaoka) biedt twee gebruiksmodi op pc wat betreft Ray Tracing: Prestaties en kwaliteit. Het is duidelijk dat de tweede de meest veeleisende zal zijn in termen van hardwarevereisten en het Poolse team heeft gespecificeerd dat deze alleen gericht zal zijn op eigenaren van geavanceerde GPU's. Toen kwamen er geruststellingen voor de eigenaren van de oude harde schijven: hoewel het sterk wordt aanbevolen om het spel op een SSD te installeren, blijft dit perfect bruikbaar op oude mechanische dragers, maar compromitteren met langere ladingen en enkele sporadische gevallen van onvermijdelijke texture pop-in.

Het medium is vanaf 28 januari beschikbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S en pc en zal sinds dag één in de Xbox Game Pass-catalogus staan.