Het schijnt dat Ashok Amritraj, de CEO van de Indiase reus Hyde Park-entertainment, heeft opdracht gegeven voor twee projecten gerelateerd aan Rubiks kubus, de beroemdste puzzel ter wereld gemaakt door de ingenieur Erno Rubik in 1974.

Volgens een siterapport Deadline, Zou Amritraj een deal maken met Streef naar inhoud voor de realisatie van een verfilming van het spel, en met Glassman Media om de kubus via één op de televisie te brengen televisieshow. In een reactie op het nieuws zei de CEO van Hyde Park:

“Ik heb een persoonlijke en nostalgische band met de Rubik's Cube, gekoppeld aan mijn begindagen in India. Ik ben zeer verheugd over deze samenwerking met Endeavour Content en kijk ernaar uit om een ​​prachtig en complex universum op Rubik te creëren. "

Wat zullen we in de toekomst zien? Een film over Monopolie? Een tv-serie op Trivial Pursuit? Of een karton op exploderende Kittens?