De hackeraanval die leidde tot het mogelijke lekken van gevoelige gegevens van de officiële website van Koei Tecmo lijkt een enorme nasleep te hebben achtergelaten. De Europese en Noord-Amerikaanse versies van de webpagina zijn nog steeds beschikbaar.

Het is daarom meer dan een week van slechte dienst; enorm gezien de context. In feite probeert u toegang te krijgen tot het plaats toegewijd verschijnt een duidelijk bericht: de pagina is momenteel gesloten.

Vanwege de mogelijkheid van een externe cyberaanval op deze website, is deze tijdelijk gesloten terwijl we het probleem onderzoeken.

Koei Tecmo is een mogelijkheid: de uitgever van de site gelooft niet dat de beveiliging van gebruikersinformatie is ondermijnd. Onnodig te zeggen dat het advies blijft om de inloggegevens van uw e-mailaccounts te wijzigen die mogelijk aan de betreffende pagina zijn gekoppeld.