Het was waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat modders eindelijk een mod uitbrachten waarmee je kunt spelen Cyberpunk 2077 in de derde persoon, en zo was het.

Een van de meest urgente wensen van de community werd uiteindelijk ingewilligd door modder Jelle Bakker, die zoals te zien is in de onderstaande video, erin geslaagd is om een ​​mod te maken waarmee je de prachtige en chaotische Night City kunt bezoeken, zelfs met de camera achter de / van onze / een V.

Om de bovengenoemde mod te laten werken, moet u eerst installeren Cyber ​​Engine Tweaks, die toegang geeft tot de console en het debug-menu, en ook verschillende reparaties bevat die nodig zijn om alles soepel te laten verlopen. Zodra dit is gebeurd, is het mogelijk om het TPP-mod, waarmee u de camera eenvoudig kunt wijzigen door op de knop B eenmaal in het spel.