Er lijkt een echte storm te hebben gewoed Sense: A Cyberpunk Ghost Story en zijn uitgever Top Hat-spellen. Na de release op Stoom afgelopen augustus, het spel van Suzaku staat ook op het punt om op te landen Nintendo Switch maar het heeft al tot verschillende controverses geleid met betrekking tot de vormen van de hoofdrolspeler.

De afgelopen dagen werd Top Hat Games bestookt met klachten van verschillende gebruikers op Twitter, wat resulteerde in beschuldigingen van seksisme en aansporing tot verkrachting en objectivering van de vrouwelijke figuur o addirittura doodsbedreigingen, allemaal om een ​​titel te publiceren met een hoofdrolspeler met grote borsten.

De uitgever wilde deze klachten echter het zwijgen opleggen door dat te stellen het spel wordt op geen enkele manier gecensureerd, waarbij hij de laster- en desinformatiecampagne aan de kaak stelde.

Een onaangename situatie, en die hopelijk geen invloed heeft op de verkoop van de titel als deze zich aandient Stap over voor slechts op 7 januari 2021.