Wat dit betreft helse 2020, ook de gratis marathon vanEpic Games Store draait naar zijn einde. We hebben alle kleuren (en genres) gezien in deze 15 dagen van waanzin en wat is een betere manier om het allemaal te beëindigen dan met Jurassic World Evolution!

“Neem de leiding over de operaties op de legendarische eilanden van de Muertes-archipel en breng de pracht, majesteit en het gevaar van dinosauriërs tot leven. Streef naar wetenschappelijke ontwikkeling, entertainment of veiligheid in een onzekere wereld waar het leven altijd een manier vindt om door te gaan.

Dankzij biotechniek creëert het wezens die intelligent denken, voelen en reageren op de omgeving om hen heen. Speel met het leven om dinosaurussen uniek gedrag, karakteristieken en verschijningsvormen te geven, en houd ze en maak er winst mee om de wereldwijde zoektocht naar hun verloren DNA te financieren. "

Zoals gewoonlijk moet u inloggen op uw account epic Games om dit nieuwe aanbod te verzamelen, dat geldig blijft tot morgen 7 Januari 2021.