Met de komst van Banjo-Kazooie op het roster van Super Smash Bros. Ultimate, zijn velen begonnen te speculeren over een terugkeer van het duo van Zeldzaam op console Nintendo. Houd je vast en probeer dit nieuws met een korreltje zout te nemen: de mogelijkheid is er ... maar niet voor de console die er is je zou wachten.

Volgens een rapport van Gematsu op Twitter, Nintendo's Japanse pagina gewijd aan aankomende games zou de eerste Banjo-Kazooie voor de Nintendo 64 markeren als een van de nieuwe titels die naar de Virtuele console van Nintendo Wii U. Publicatiedatum? Vandaag in Japan.

Op dit moment leidt de pagina naar een Fout 404, maar de twijfel blijft? Zou het waar kunnen zijn? Een fout van Nintendo? En als dat waar is, het komt ook naar ons toe? En in het bijzonder: omdat Wii U en niet Nintendo Stap over voor slechts?