In de afgelopen paar uur het account Twitter dagboek van de nieuwe film Resident Evil heeft aangekondigd dat de langverwachte herstart van het eerste hoofdstuk officieel is klaar met schieten. De film, die wordt geregisseerd door Johannes Roberts in feite zal het hervatten wat het verhaal lijkt te zijn, maar ook de sfeer (en wie kent misschien zelfs de personages) van de eerste twee titels van de Capcom survival horror-franchise.

De release van de film is momenteel gepland voor een onbepaalde datum van deHerfst 2021, maar nu het filmen al klaar is, zal de productie naar verwachting de deadlines halen en de film tegen het einde van volgend jaar uitbrengen. Aan het einde van het artikel vindt u enkele foto's van de set die de afgelopen maanden zijn gepubliceerd, afbeeldingen die ons zeker hoop kunnen geven op een eindelijk waardige omzetting van een van de belangrijkste horrorfranchises ooit in de geschiedenis van videogames.