Na het nieuws van het uitstel in verband met de problemen die voortvloeien uit de Covid-noodsituatie, is Prince of Persia Remake enigszins van de radar verdwenen. Vandaag lijkt het erop dat de titel weer is gespot in de Nintendo Switch-versie.

De indiscretie komt aan rechtstreeks uit de Ubisoft-winkel, Uplay, waar u de pagina kunt bekijken die is gewijd aan de bovengenoemde versie van de titel. Momenteel uitverkocht, de vaste prijs is 39,99 dollar, precies in lijn met andere platforms.

Het lijkt vreemd dat dit een herhaalde fout kan zijn, maar het is nog steeds onwaarschijnlijk dat Ubisoft zich wil wagen aan een moeilijke optimalisatie van de titel gezien de staat van de werken die het uitstel van de lancering veroorzaakten.

Er zou dus ruimte kunnen zijn voor een Cloud Edition vergelijkbaar met wat we zagen bij Control en Resident Evil VII.