CD Projekt Red blijft zich uitspreken en om nieuwe "hotfix" -patches uit te brengen voor Cyberpunk 2077. Laten we samen de changelog van de nieuwe versie bekijken 1.06 beschikbaar op zowel console als pc.

Op beide platforms verhelpt de nieuwe patch een probleem met de zoektocht Probleem oplossen, waardoor de missie voor sommige spelers onmogelijk was om te voltooien. Op console in plaats daarvan wordt de update beter stabiliteit en geheugenbeheer, waardoor de toch al teleurstellende prestatie op PS4-basis en Xbox One.

Ten slotte is op de pc het probleem met betrekking tot een bug in het beheer van opslagbestanden opgelost. Tot op heden hebben spelers een opgeslagen bestand dat zwaarder weegt 8MB gewaagd verliezen al hun vooruitgang en om een ​​beschadigd en niet-afspeelbaar bestand te vinden.