En op de zevende dag rustte Epic niet. Het blijft ons inderdaad bombarderen gratis en beperkte aanbiedingen. De titel van vandaag is een bekende naam voor alle managementfans: Tropico 5.

“Keer terug naar het afgelegen eiland Tropico in de nieuwe aflevering van de veelgeprezen en aanbeden aflevering 'dictatorsimulator'. Breid de heerschappij van je huis uit van de vroege koloniale periode tot de 21e eeuw en daarna door een nieuwe reeks uitdagingen aan te gaan, geavanceerde zakelijke dynamiek onder de knie te krijgen, nieuwe wetenschappelijke vooruitgang en technologieën te ontdekken en de gamewereld te verkennen. En, voor het eerst in de geschiedenis van Tropico, kun je genieten van coöperatieve en competitieve multiplayer, met wedstrijden voor maximaal 4 spelers! "

Ook voor de gelegenheid alle uitbreidingen van de titel is te koop bij a lage prijs.

Net als bij elke andere aanbieding, moet u inloggen op uw account Epic Games Store om het te kunnen verzilveren. En morgen? Kerstavond zal ons brengen Binnenkant.