Marvel's Spider-Man: Miles Morales zou ongeveer 663.000 digitale exemplaren hebben verkocht, wat 70% minder is dan de eerste titel op PS4.

Ondanks dat het beschikbaar is op zowel PS5 als PS4, heeft de stand-alone uitbreiding gewijd aan Miles Morales gamers niet zo goed kunnen verslaan als de originele Marvel's Spider-Man. Volgens SuperData heeft de nieuwe versie van het pasgeboren merk ongeveer 663.000 digitale exemplaren beide aankomstconsoles meegerekend, terwijl de titel die in 2018 is uitgebracht tot nu toe is verkocht 2.2 miljoenen exemplaren. Een verschil van ongeveer anderhalf miljoen stuks, zeker geen kleinigheid. Uiteraard zullen hier fysieke kopieën aan worden toegevoegd, maar er worden geen grote omwentelingen verwacht.

Het feit dat het geen echt vervolg was, weerhield veel spelers er ongetwijfeld van om te kopen, net als de niet zo rooskleurige releaseperiode. Wat denk je, ben jij een van degenen die de titel hebben gespeeld, misschien digitaal?