Laten we teruggaan naar de gratis aanbiedingen vanEpic Games Store met een terugkeer naar deze sectie. De game is vandaag weer gratis beschikbaar Metro 2033: Redux.

Ontwikkeld door 4A Games, Metro 2033: Redux is de definitieve editie van de shooter die zich afspeelt in het post-apocalyptische Rusland, verteld in het boek van Dmitrij Gluchovsky.

“Het jaar is 2033. Een hele generatie wordt ondergronds geboren en opgegroeid, en hun steden in de metrostations worden belegerd en vechten om te overleven, tegen elkaar en tegen de mutante gruwelen die aan de oppervlakte zwerven. Jij bent Artyom, geboren een paar dagen voor de catastrofe, maar ondergronds opgegroeid. Na nog nooit buiten de stadsgrenzen te zijn geweest, start een fatale gebeurtenis een wanhopige missie die je naar het hart van het metrosysteem zal leiden om te waarschuwen wat er over is van de mensheid voor de verschrikkelijke dreiging die opdoemt. "

Zoals gewoonlijk blijft het aanbod actief tot morgen en is het exclusief beschikbaar voor gebruikers epic Games. Nog een reden om het onmiddellijk te herstellen!