Cyberpunk 2077CDProjekt RED heeft de verkoopcijfers van Cyberpunk 2077 gecommuniceerd: zijn nieuwe RPG heeft in totaal de schoonheid van 13 miljoen exemplaren opgeleverd geplaatst in slechts tien dagen, gewoon buitengewone aantallen, gezien i zo veel problemen die de game hebben geplaagd, vooral in de consoleversies van de oude generatie.

Zoals gespecificeerd door CDPR, de gegevens dateren van 20 december en houd ook rekening met de terugbetalingsverzoeken die zijn ontvangen voor zowel kopieën die zijn gekocht in de verschillende digitale winkels als die met betrekking tot winkelkopieën. Het Poolse softwarehuis heeft besloten deze gegevens ook vrij te geven om investeerders en aandeelhouders gerust te stellen na de controverse die de afgelopen dagen is ontstaan:

“Het management heeft besloten om deze informatie openbaar te maken in de vorm van een rapport vanwege de mogelijke impact op investeringsbeslissingen ".

Netto van alle ondervonden problemen van Cyberpunk 2077 in de eerste dagen na de lancering, blijven de verkoopcijfers ongetwijfeld buitengewoon voor CDProjekt RED en gaan ze door in de nasleep van degenen die al zijn opgenomen met pre-orders, die spraken over 8 miljoen exemplaren verkocht vóór de eerste dag.