Onze dekking van 15 dagen van epische games, met de komst van een nieuw aangeboden spel gratuitamente. De titel vandaag? The Long Dark.

Gedefinieerd door Wired als "Het hoogste punt van het survival-genre" en ontwikkeld door Hinterland Studio, The Long Dark is een interessante overlevingservaring die de speler meeneemt in een extreme omgeving, zonder in de stereotypen van het genre te vervallen. Geen zombies, geen groep overlevenden, alleen de speler tegen de wreedheid van de natuur.

De titel bevat niet alleen een overlevingsmodus, maar ook een episodische verhaalmodus met de eerste 3 al beschikbaar en inbegrepen in het aanbod en met de andere gepland in de toekomst die zullen worden aangeboden gratuitamente.

Een account is uiteraard vereist om toegang te krijgen tot deze aanbieding epic Games. Ondertussen is er mogelijk een recent lek aan het licht gekomen de volledige lijst van de komende dagen.

De afspraak staat dus voor morgen bij Defense Grid: The Awakeningmisschien.