FIFA 21 het is geen perfect spel. Al jaren lijkt de simulatietitel van EA Sports de weg van te zijn ingeslagen "Verander nooit een winnend team", die heel weinig verandert binnen de gameplay-formule, met bugs en glitches die ondertussen meedogenloos beginnen op te stapelen, vooral binnen de modaliteit FIFA Ultimate Team.

Er is een werkende vervanging voor de Squad Battles Fake Shot. Werkt op alle moeilijkheidsgraden, inclusief Ultimate. van FIFA

Zoals gedocumenteerd door verschillende gebruikers in de afgelopen dagen, is het Squad Battles - hoge moeilijkheidsgraad enkele wedstrijden tegen door de community gecreëerde teams - zou een exploiteren kunnen geven gemakkelijke overwinningen voor de sluwe. De methode? Simpel: scoor een enkel doelpunt, maak verschillende achterwaartse passes naar de doelverdediger en pas, eenmaal in het bezit van de doelverdediger, de bal naar een leeg gebied van het veld. Et voila!

Zoals ook te zien in de video- gepost op Reddit, komt de wedstrijd in een situatie van kraam, met de CPU van de tegenstander gestopt en niet in staat om aan te vallen en aan de pauze te beginnen. Een beetje zoals die oude truc die werd gebruikt tijdens de minigame van de Blitzball in Final Fantasy X.

Dat het een Electronic Arts-manier van thee is, is de komst van Besaid Oeros binnen FIFA? We weten het niet, omdat we op dit moment niet weten of EA al bezig is met het oplossen van het probleem.