Net als bij elke andere advertentie waarnaar wordt gelinkt Super Smash Bros. Ultimate, nodigde Masahiro Sakurai ons vanavond uit in de studio's van Sora Ltd. om een ​​kijkje te nemen Sephiroth, het nieuwste downloadbare personage aangekondigd tijdens de The Game Awards.

Zoals door fans wordt getheoretiseerd, komt het ontwerp van deze incarnatie van de legendarische soldaat uit de film Final Fantasy VII: Advent Children uitgegaan in de verte 2005. Maar maak je geen zorgen, de DLC bevat veel verrassingen voor alle fans van de Cloud & Friends-saga. Maar laten we beginnen met de moveset.

Sephiroth is een zwaardvechter a langeafstand, vatbaar voor randbescherming en die vijanden in twee verschillende standen kunnen zien: steken e snijden. Als met de eerste de Masamune het zal veel meer schade aanrichten met de punt van het mes, de tweede geeft de voorkeur aan hoge schade als hij wordt geraakt met het middelste deel van de legendarische katana. Zodra een zoekopdracht naar schadepercentage is verstreken, Sephiroth gaat naar Winged Mode, waardoor hij niet alleen de schade van zijn aanvallen kan vergroten, door er een toe te voegen hyper pantser voor elke smashaanval, maar ook de snelheid. Maar pas op: de laatste modus wordt geactiveerd in ongunstige situaties.

Laten we het hebben over zijn speciale aanvallen:

Neutraal B: Als u de toets ingedrukt houdt, kunt u maximaal drie versies van de Flare cast laden. Standaardmagie zal bijna de volledige afstand van de kaart afleggen; Megaflare zal meer schade aanrichten, maar heeft een kleiner bereik; en ten slotte zal Gigaflare kritieke schade toebrengen, maar ten koste van een minimaal bereik.

Kant B: Shadow Flare is een aanval die kan worden opgeladen als een Flare en waarmee je tot 5 donkere energieballen kunt werpen die je tegenstander omringen, en dan na een korte tijd aanvallen.

Omlaag B: Met Spark kun je een barrière werpen die aanvallen kan tegengaan en vervolgens de vijand raken met een explosie die even krachtig is als de gepareerde aanval. Maar pas op, de barrière kan worden vernietigd door een zware aanval en stoot geen kogels af. Maar zelfs na de vernietiging zal Sephiroth geen schade oplopen.

Omhoog B: Blade Slash is de hersteloptie van de zwaardvechter. Net als bij Fox's Side B, lanceert Sephiroth een snelle aanval die het grootste deel van het podium beslaat. Indien geladen, wordt Up B een Octaslash, een krachtige reeks schoten die het slachtoffer van het scherm kunnen gooien.

Sephiroth zal als volgende worden vrijgegeven 22 december 2020 voor de prijs van € 5,99, samen met de stage Noordelijke grot en 9 nieuwe nummers Musicali. Eigenaren van de DLC (beschikbaar via enkele pre-order of via de FIghter Pass 2) kunnen deze echter ontgrendelen vooraf. Zoals? Maar uiteraard in één baas vechten! Vanaf vandaag tot 22 uur is het namelijk mogelijk om deel te nemen aan de Sephiroth-uitdaging, een uitdaging tot de dood en super veeleisend tegen de sterkste soldaat van allemaal.

Eindelijk, hier zijn de nieuwste Mii-kostuums die eraan komen: baret, Tifa, Aerith, Chocobo e Gino uit Super Mario RPG, een ander personage gevraagd door een niche van fans erg luidruchtig.