Cyberpunk 2077 CDProjekt RoodEr komt ook nieuwe informatie binnen voor ontevreden spelers die Cyberpunk 2077 in de winkelversie hebben gekocht en bereid zijn om terugbetaling te vragen. Met een briefje dat verscheen op de officiële Twitter-profiel, CDProjekt RED heeft gegarandeerd dat gebruikers die hierom verzoeken, een terugbetaling ontvangen, zelfs als ze deze niet rechtstreeks van hun wederverkoper krijgen.

“We beginnen net in contact te komen met de mensen die ons een bevestigingsbericht hebben gestuurd. We sturen deze e-mails in golven, dus maak je geen zorgen als je niet onmiddellijk antwoord krijgt. Tegelijkertijd willen we u erop wijzen dat het onze bedoeling is om alle eigenaren van een fysieke kopie of een digitale kopie gekocht bij een winkelier terug te betalen, met een gewoon aankoopbewijs (en dat ze ons op tijd een e-mail hebben gestuurd om te helpen cdprojektred.com). Indien nodig doen we het ook uit eigen zak. Als je geen restitutie voor de game kunt krijgen in de winkel waar je hem hebt gekocht, neem voor 21 december per e-mail contact met ons op. Aangezien dit een buitengewoon initiatief is, zullen we iedereen alleen aan het einde van het venster informatie verstrekken over de volgende stappen die geschikt zijn om een ​​restitutieverzoek in te dienen. Volg voor digitale versies de terugbetalingsprocedures van de respectievelijke platforms ”.

Iedereen die een fysiek exemplaar van Cyberpunk 2077 heeft en moeite heeft om geld terug te krijgen van zijn vertrouwde winkel, is daarom uitgenodigd om rechtstreeks contact op te nemen met CDProjekt RED om het te ontvangen.