Limited Run Games presenteerde samen met de medewerking van Natsume officieel de collector's edition gewijd aan Oogstmaan: één wereld.

In de fysieke collector's edition kunnen spelers een kopie van de titel in winkelformaat vinden, het pluche van de iconische kip en een heerlijk diorama. Dit pakket kan worden gekocht in Nintendo Switch- of PlayStation 4-versie.

In tegenstelling tot de gebruikelijke Limited Run Games-producties, zal deze editie geen limited edition zijn. Het zal dus niet nodig zijn om de pre-order te plaatsen bij de opening van de bestellingen, die sowieso zal plaatsvinden 5 januari 2021.

Harvest Moon: One World wordt vanaf 5 maart 2021. De prijs voor de betreffende collector's edition is vastgesteld op $ 99,99, waaraan waarschijnlijk verzendkosten en douaneheffingen zullen worden toegevoegd.