In de laatste uren, Nvidia heeft in het middelpunt gestaan ​​van verschillende controverses van de hardware review-gemeenschap na de beslissing van zwarte lijst het YouTube-kanaal Hardware Unboxed, het uitsluiten van het partnerschapsprogramma waarbij monsters van nieuwe producten worden verzonden. De reden? Iets te weinig praten over de nieuwe GeForce-kaarten RTX.

Nvidia GeForce RTX Ban Hardware UnboxedIn deze lange brief van de PR Brian Dell Rizzo en vervolgens gelezen door de bekende influencer Linus Sebastian tijdens de laatste aflevering van WAN-show, Nvidia beschuldigt Hardware Unboxed van "Meer bezorgd zijn geweest over rastering dan over de functionaliteit van de RTX- en DLSS-technologieën"  binnen zijn recensie en door "Zie de dingen niet op dezelfde manier als Nvidia, de spelers en de rest van de industrie". Ondanks het verbod kon de zender er nog steeds van profiteren driver voorbeeld aangeboden door het bedrijf en dat ze de beslissing zouden heroverwegen als het kanaal zelf had "Gewijzigde redactieregel".

Het is duidelijk dat dit verhaal verwarring en controverse heeft veroorzaakt binnen de gemeenschap, en vooral Linus zelf ertoe heeft aangezet om woorden te zeggen niet echt leuk richting Nvidia, haar beschuldigend van gedrag als criminele organisatie. Gelukkig heeft Nvidia de afgelopen uren heeft het verbod geannuleerd en verontschuldigde zich bij het Hardware Unboxed-kanaal.

Leuk weetje: de recensent had het nog steeds over RTX-technologieën in een aparte video van de recensie, en enkele citaten in die video zijn aanwezig in de officiële site van Nvidia, waardoor het verhaal nog verwarrender werd.