De markt voor compatibele gamepads bloeit vooral op Nintendo Switch. Dankzij de problemen die verband houden met de drift van de Joy-Con-analogen, zijn er steeds meer gebruikers die de voorkeur geven aan goedkopere oplossingen dan de officiële, om toch hun console te kunnen gebruiken.

PowerA heeft dus gepresenteerd een prachtige controller voor de kleine hybride met Japans thema Cuphead. De chromatische keuze en de prints die op de pad te zien zijn, maken het op zijn minst bijzonder en excentriek. De verantwoordelijke is preorder en zal beschikbaar zijn vanaf December 15 2020.

Speel je favoriete Nintendo Switch-games met deze PowerA pro draadloze controller. Deze controller is gebouwd voor comfort tijdens langdurige gamesessies en is voorzien van bewegingssensoren, toewijsbare gameknoppen en een ergonomische grip. Speel tot wel 30 uur met de nieuwe batterijen of voeg uw eigen oplaadbare batterijen toe.