Skyrim - Special Edition Xbox Game PassTijdens de avond van de TGA's van 2020 was er één te zien showreel op Xbox Game Pass en een aantal opmerkelijke inschrijvingen in de dienst zijn aangekondigd.

Vooral de komst in de catalogus van Skyrim, die vanaf 15 december beschikbaar zal zijn in de beste versie, of de speciale editie. Op 28 januari 2021 is het tijd voor De Yakuza Remastered Collection, met de hoofdstukken 3,4 en 5 van de serie. Voor Yakuza 6: The song of Life in plaats daarvan zullen we moeten wachten tot 25 maart 2021.

Een andere illustere toegang tot de Xbox Game Pass zal die van zijn Onder ons: de titel van Innersloth, die na het winnen van 2 Game Awards begin 2021 zal worden uitgebreid met een nieuwe kaart, zal volgend jaar ook bij Microsoft komen, hoewel een officiële datum nog ontbreekt.