De eerste aankondiging van de De Game Awards 2020 is geen prijs, maar een trailer voor het nieuwe personage van Super Smash Bros. Ultimate, het meest gespeelde vechtspel op Nintendo Switch: de volgende DLC is Sephiroth da final fantasy.

De trailer gaat vergezeld van een nieuwe remix van Een gevleugelde engel (nog een andere) en toont enkele van de vaardigheden van het nieuwe zwaardvechter lang raggio. Spreek spreuken uit, slash en verander in Veiliger Sephiroth met de nieuwe Final Smash om het conflict tussen Sephiroth en Cloud voor eens en voor altijd te beëindigen, een rivaliteit die begon op Final Fantasy VII op PlayStation.

Sephiroth zal in de loop van 2020 beschikbaar zijn, dus laten we de komende dagen nieuw nieuws verwachten. Geniet ondertussen van een Mario doorboord door het beroemde zwaard Masamune:

Super Smash Bros Ultimate Sephiroth Nintendo